powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Μεσημέρι στην πλατεία

Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής ανοίγει με την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο στις 15.00 και ουσιαστικά πρόκειται για το ντέρμπι των ουραγών αφού και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς.

Τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο Ατρόμητος ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με υψηλές βλέψεις, ειδικά η ομάδα του Περιστερίου, κάτι που όμως στο 1/3 του πρωταθλήματος που ήδη έχουμε διανύσει δεν επιβεβαιώνεται και πλέον καλούνται να παίξουν με την πλάτη στον τοίχο για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί ντεμπούτο για τον Γιώργο  Παράσχο με την ομάδα του Πανιωνίου αλλά ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να είναι στον πάγκο των γηπεδούχων αφού είναι τιμωρημένος από το παιχνίδι της πρώην του ομάδας Ξάνθης, κόντρα στο σημερινό του αντίπαλο Ατρόμητο. Έτσι στον πάγκο θα κάτσει ξανά ο Άκης Μάντζιος. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανιώνιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Βαζ Τε.

Από την άλλη ο Ατρόμητος, που γνώρισε την ήττα τη Δευτέρα από τον Παναθηναϊκό έχει ως μονόδρομο τη νίκη και ο Γιώργος Δώνης ξέρει πως διαφορετικό αποτέλεσμα θα τον ρίξει ακόμη περισσότερο στο καναβάτσο. Στην προσπάθειά του για νίκη στη Νέα Σμύρνη ο Ατρόμητος θα παραταχθεί χωρίς τους Σαρμιέντο και Σαμπού, ενώ αμφίβολος είναι και ο Αναστασάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου