powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Κόντρα σε παράδοση και απουσίες


Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή έχει σήμερα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Κρήτη στις 17.15 τον Εργοτέλη. Πολλές οι απουσίες για τους ερυθρόλευκους αλλά θα έχουν τη συμπαράσταση 8.000 και πλέον φίλων τους.

Ο Εργοτέλης αποτελεί τον κακό δαίμονα του Ολυμπιακού αφού τον έχει κερδίσει μόλις μία φορά στην Κρήτη ενώ πέρυσι σε φιλικό αγώνα οι Πειραιώτες γνώρισαν ντροπιαστική ήττα με 5-0, σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Σήμερα ο Ολυμπιακός εκτός από την κακή παράδοση έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες. Ξεκινώντας από την αμυντική γραμμή θα απουσιάσουν οι Μέλμπεργκ και Μπράβο τις θέσεις των οποίων θα πάρουν οι Μοδεστό και Χόλεμπας ενώ στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα απουσιάσει για ακόμη ένα παιχνίδι ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει μόνο τη νίκη ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη ο Εργοτέλης προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και θέλει να επανέρθει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει κα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Ρομάνο Ζούνιορ και Αλεξόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου