powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Επιστροφή στο σπίτι!

Το παιχνίδι της Κέρκυρας με την Ξάνθη σήμερα έχει ιδιαίτερη σημασία για τους γηπεδούχους αφού για πρώτη φορά στη φετινή χρονιά θα αγωνιστούν στην φυσική τους έδρα κάτι που θέλουν να συνδυάσουν με μία νίκη.

Οι Φαίακες ξεκίνησαν καλά αλλά μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες που έκαναν στα τελευταία του παιχνίδια έχουν πέσει στη βαθμολογία και θέλουν το τρίποντο για ν απομακρυνθούν ξανά από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Μπάμπης Τεννές είδε με ευχαρίστηση όλους τους πάικτες ου να είναι ετοιμοπόλεμοι και πλέον έχει όλα του τα όπλα για να σύνθεση την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Από την άλλη η Ξάνθη πραγματοποιεί πολύ άσχημο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς.

Γίνεται λοιπόν φανερό πως η νίκη για την ακριτική ομάδα στο σημερινό παιχνίδι είναι μονόδρομος.  Η Ξάνθη μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Παράσχου θα έχει στον πάγκο της τον υπηρεσιακό τεχνικό Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα στους Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, Μουγκουρέλ Μπούγκα, Σταύρο Σταθάκη, Τζόρντατ Στιούαρτ και Κριστιάν Μπεκαμέγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου