powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ντέρμπι αετών

Η δέκατη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος περιλαμβάνει ένα σπουδαίο παιχνίδι, την αναμέτρηση των δύο δικέφαλων αετών, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την ΑΕΚ στην κατάμεστη Τούμπα στις 19.30.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα αλλά και μία σπουδαία επιτυχία κόντρα στη Βιγιαρεάλ και δείχνει να ξεπερνά το πολύ κακό του ξεκίνημα αφού πλέον βρίσκεται στην 4η θέση 7 πόντους πίσω από την κορυφή. 

Ο Μάκης Χάβος θεωρήθηκε αρχικά υπηρεσιακός τεχνικός αλλά ο δικέφαλος του βορρά έχει ανοδική πορεία, κάτι που πιστώνεται και στον Έλληνα προπονητή, ο οποίος ευελπιστεί να δει τους παίκτες του να επικρατούν απόψε για να διευρύνουν το σερί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί χωρίς τον Κοντρέρας στην άμυνα του και τη θέση του αναμένεται να πάρε ο Μαλεζάς, ενώ για ακόμη ένα παιχνίδι αντί του τραυματία Ίβιτς θα αγωνιστεί ο Φωτάκης πίσω από τον Σαλπιγγίδη και στα άκρα οι Ελ Ζαρ και Βιερίνια.

Η ΑΕΚ από την άλλη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με σύμμαχο την παράδοση και θέλει να πάρει ένα πολύ σπουδαίο διπλό που θα την διατηρήσει κοντά στην κορυφή ευελπιστώντας και σε τυχόν στραβοπατήματα των αιωνίων.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως σε κάθε παιχνίδι άλλωστε, έχει πολλά προβλήματα, αφού οι  τραυματίες Σκόκο, Ντιόπ, Γιάχιτς και ο τιμωρημένος Ντατόμο έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα μετά από καιρό συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπως και ο Λεονάρντο για τον οποίο υπήρχαν αμφιβολίες λόγω ενός μικροπροβλήματος που τον ταλαιπωρούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου