powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

4 στα 4 με σόου Μιραλάς

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη του στο ελληνικό πρωτάθλημα και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Βαλβέρδε επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού Βόλου, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βέλγος επιθετικός πήρε φανέλα βασικού από τον Βαλβέρδε, αφήνοντας στον πάγκο τον Πάντελιτς κι εκείνος τον δικαίωσε. Πέτυχε δύο γκολ, κ΄ρδισε ένα πέναλτι και γενικά ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες του Ολυμπιακού.

Έδειξε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πως ξέρει πάρα πολύ μπάλα αλλά σίγουρα θα πρέπει να μάθει να δίνει περισσότερες πάσες.  Σε αρκετές προσπάθειές του περνάει έναν ή δύο παίκτες και στη συνεχεία αντί να πασάρει σε κάποιον συμπαίκτη του για να σιγουρέψει το γκολ προσπαθεί να τελειώσει μόνος του τις φάσεις.

Γενικά ο Ολυμπιακός χθες, εκτός από το πολύ καλό πρώτο 30λεπτο, δεν ήταν όσο καλοί όσο το προηγούμενο Σάββατο αλλά στην τελική αυτό που μετράει είναι οι 3 βαθμοί και το ΄τοι φόρτωσαν με άγχος τον Παναθηναϊκό ενόψει του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Πάντως πρέπει να αναφερθούμε και στην ομάδα του Βόλου, αφού δεν ξέρω πόσες ομάδες από το ελληνικό πρωτάθλημα θα έμεναν πίσω στο σκορ με 2-0 στο 21΄ και αντί να καταρρεύσουν θα μείωναν και θα έκαναν έστω και για λίγο ντέρμπι το παιχνίδι. Πάντως όχι μόνο από το χθεσινό παιχνίδι αλλά γενικότερα φαίνεται πως ο Σάκης Τσιώλης έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά.

"Χ"αμένοι και οι δύο

Στο άλλο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1, σε ένα αποτέλεσμα που δεν βοηθά καμία από τις δύο ομάδες, αφού ο μεν Αστέρας δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του, ενώ η ομάδα του Περιστερίου δεν μπόρεσε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις.

Καβάλα για σπουδαία πράγματα

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος η Καβάλα, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, και το διπλό στο Καυτατζόγλειο, ακολούθησε η πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Πανιωνίου.

Με αυτό το αποτέλεσμα, έστω και προσωρινά, η μακεδονική ομάδα σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση και δείχνει πως αν συνεχίσει έτσι μπορεί να διεκδικήσει την είσοδό της στα play-off του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου