powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Να εκμεταλλευτεί την έδρα του

Το κλίμα στο στρατόπεδο του Άρη δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά τη βαριά ήττα με 4-0 εντός έδρας από την ΑΕΚ την Κυριακή. Πλέον όμως εκείνο το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και ο Κούπερ θέλει οι παίκτες του να παρουσιάσουν, αν είναι δυνατόν, ένα πρόσωπο ανάλογο με εκείνο κόντρα στην Ατλέτικο ώστε για να έχουν ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα στο ματς με την Λεβερκούζεν.

Ο Άρης με τη δύναμη του κόσμου του μπορεί να ορθοποδήσει και να πετύχει μία πολύ σημαντική νίκη αφού μετά την ήττα στη Νορβηγία από τη Ρόζενμποργκ, η υπόθεση πρόκριση έχει δυσκολέψει αλλά δεν είναι ακατόρθωτη. 

Το θετικό γα τον Έκτορ Κούπερ είναι πως τελικά μπορεί να υπολογίζει στον Ρουίς, ο οποίος λογικά μαζί με τον Κόκε θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των κίτρινων.

Από την άλλη μεριά η Μπάγερ Λεβερκούζεν ήρθε στην Αθήνα με πολλά προβλήματα, κάτι που μπορεί και πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Άρης. Ούτε λίγο ούτε πολύ οι Γερμανοί έχουν 5 πολύ σημαντικές,  απουσίες. Συγκεκριμένα, ο Γιουπ Χάινκες δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χίπια, Μπάλακ, Κίσλινγκ, Κάστρο και Αουγκούστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου