powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ξάνθη κόντρα στην ακριτική ομάδα και θέλει να συνεχίσει το σερί των 4 νικών του σε ισάριθμες αγωνιστικές και παράλληλα να δείξει πως μπορεί να αποδώσει θεαματικό ποδόσφαιρο και μακριά από τον Πειραιά, κάτι που δεν συνέβη σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες στις δυο προηγούμενες εκτός έδρας αποστολές των ερυθρόλευκων.

Εξάλλου ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την ίδια ώρα με τον αιώνιο αντίπαλό του και ευελπιστεί πως όχι μόνο θα πάρει μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, αλλά θα διερύνει και τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό σε ενδεχόμενο στραβοπάτημα τους κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών δεν θα μπορέσουν τελικά να βοηθήσουν την ομάδα τους αφού το σίριαλ της μετακίνησής τους ή μη είχε αρνητική κατάληξη, με την Αστυνομία, τον Κο Μπιτσαξή και την Ξάνθη να πετάνε ο ένας το μπαλάκι στον άλλο όλη την εβδομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός δεν έχει στη διάθεσή του τον Ουρτάδο και παρά το ότι ο Βαλβέρδε αρέσκεται σε εκπλήξεις μάλλον τα 9/11 της βασικής ενδεκάδας είναι γνωστά αφού ο Νικοπολίδης θα είναι στο τέρμα ενώ η αμυντική τετράδα δεν αλλάζει. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ντουντού και Ιμπαγάσα, με τον Φουστέρ μπροστά τους. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Ριέρα, ενώ για το δεξί άκρο παλεύουν οι Ρόμενταλ και Φετφατζίδης και για την κορυφή της επίθεσης οι Πάντελιτς και Μιραλάς.

Η Ξάνθη από την άλλη θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο της. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με αμυντικούς προσανατολισμούς την ομάδα του ώστε να κλείσει τους χώρους και θα προσπαθήσει να χτυπήσει την άμυνα του Ολυμπιακού στις αντεπιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου