powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Στη σκιά των "μεγάλων"

Την αυλαία της 6ης αγωνιστικής ανοίγει η αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Εργοτέλη στις 17.15, σε ένα παιχνίδι που δεν συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα αφού η προσοχή είναι στραμμένη στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας.Παρ΄ όλα αυτά οι δύο ομάδες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη και μπορούν να αποδ΄σουν καλό ποδόσφαιρο.

Ο γηπεδούχος Πανιώνιος έχει ξεκινήσει με το χειρότερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα, βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Μίκαελ Στόρε ακούει στο όνομα Κοντοές, αφού ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε τελικά να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Αντίθετα ετοιμοπόλεμοι είναι οι τόσο ο Βαζ όσο και ο Βαρό.

Οι Κρητικοί από την άλλη προέρχονται από βαριά εντός έδρας ήττα με 1-4 από τον Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο και θέλουν ένα πολύ σημαντικό διπλό ώστε να βρουν ξανά την ηρεμία και το καλό τους κλίμα.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Καραγεωργίου ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ έχει και τρεις απουσίες, αφού δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα οι Τζούνιορ, Γαλούσης και Χρυσοφάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου