powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Σούπερ Καπ "αιωνίων"

Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, κοντράρονται σε λίγη ώρα στη Σαντορίνη για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά με στόχο την κατάκτηση του Σούπερ Καπ ώστε να ξεκινήσουν ιδανικά τη σεζόν και να αφήσουν πίσω τους τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν το καλοκαίρι.


Τα παρατράγουδα πάντως ξκ΄νησαν ήδη σήμερα το πρωί όταν ο Μηνούδης του Παναθηναϊκού με τον Ανδρεάδη του Ολυμπιακού είχαν φραστικό επεισόδιο και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Ας ελπίσουμε πως αυτό ήταν το πρώτο και τελευταίο δυσάρεστο γεγονός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τίποτα δεν είναι όπως πέρυσι αφού οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει σχεδόν ολοκληρωτικά. Προβλέψεις για το σημερινό παιχνίδι δεν μπορούν να γίνουν αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Ένα μικρό προβάδισμα πάντως έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος στην θεωρία διαθέτει καλύτερο ρόστερ από τον αιώνιο αντίπαλό του. Στα συν για την ομάδα του Γκουλινέλι το γεγονός πως ο Ζέκοφ προπονήθηκε χθες με τους νέους τους συμπαίκτες και θα ξεκινήσει σήμερα βασικός πασαδόρος, κάτι που προσδίδει ποιότητα στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Από την άλλη, το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού βρέθηκε μια ανάσα από τη διάλυση, όμως στο τέλος λύθηκαν τα προβλήματα και με τι προσθήκες των Γιορντάνοφ, Καστάρ και Γκενς μπορεί να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, κάτι που φάνταζε με όνειρο μόλις δύο μήνες πριν.

Γενικά δύσκολα θα δούμε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, αλλά ακριβώς επειδή οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στον βαθμό ετοιμότητας που επιθυμούν πιθανό να δούμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι από πλευράς διακύμανσης του σκορ, παιχνίδι που πιθανώς μπορεί να κριθεί στα 5 σετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου