powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Εύκολα η Ρεάλ, νέο σόου από την Άρσεναλ

Το πρώτο μέρος της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League ήταν αν μη τι άλλο χορταστικό αφού σημειώθηκαν 25 γκολ. Ξεχώρισε η νίκη της Ρεάλ επί της Μίλαν με 2-0 και άλλη μία επιβλητική εμφάνιση της Άρσεναλ, η οποία επικράτησε με 5-1 της Σαχτάρ.

Το σημερινό πρόγραμμα άνοιξε με την αναμέτρηση της Τσέλσι στην Πράγα κόντρα στην Σπάρτακ. Οι Άγγλοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν με 2-0 φτάνοντας έτσι τους 9 πόντους και ουσιαστικά κλειδώνοντας από τώρα την πρώτη θέση του ομίλου. Τα γκολ πέτυχαν στο 23ο λεπτό ο Ζιρκόφ και στο 43΄ ο Ανελκά.


Για τον ίδιο όμιλο το βράδυ, η Μαρσέιγ αν κα δεν ικανοποίησε καθόλου με την εμφάνισή της τελικά πήρε τους τρεις πρώτους της βαθμούς, αφού επικράτησε με 1-0 της Ζίλινα χάρη σε τέρμα του Ντιαουαρά στο 49ο λεπτό του παιχνιδιού.

Στον πέμπτο η Μπάγερν έκανε το 3 στα 3 με περιπετειώδη τρόπο αφού ναι μεν κέρδισε στο Μόναχο με 3-2 την Κλουζ, αλλά από τα 5 τέρματα του παιχνιδιού τα 4 τα σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι ενώ και στο μοναδικό των Βαυβαρών, και συγκεκριμένα του Μάριο Γκόμεζ, χρειάστηκε μπόλικη δόση τύχης.

Στο άλλο παιχνίδι σημειώθηκε η έκπληξη της βραδιάς αφού η τραγική για ακόμη ένα παιχνίδι Ρόμα γνώρισε δικαιότατα την ήττα με 1-3 από τη Βασιλεία και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, σε έναν όμιλο που τουλάχιστον η δεύτερη θέση φάνταζε πολύ εύκολος και εφικτός στόχος.

Όσον αφορά τον 7ο όμιλο υπήρχε το ντέρμπι της αγωνιστικής με τη Ρεάλ να φιλοξενεί τη Μίλαν και παρ' ότι οι Ιταλοί μπήκαν δυνατά στο γήπεδο τα πάντα είχαν κριθεί στο πρώτο τέταρτο. Στο 13΄ ο Ρονάλντο με φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Οζίλ με αρκετή dόση τύχης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Μαδρίτης.

Σπουδαία νίκη, την πρώτη του φέτος στους ομίλους πέτυχε και ο Άγιαξ με 2-1 επί της Οσέρ και πλέον μπορεί ακόμη να ελπίζει σε πρόκριση. Ο Αίαντας ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 2-0. Στην επανάληψη όμως, και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό ο Μπίρσα μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε 2-1, ενώ στην ίδια φάση οι Ολλανδοί έμειναν με δέκα παίκτες. Στη συνέχεια η Οσέρ με πα΄κτη παραπάνω έψαξε την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε.

Τέλος, στον όγδοο όμιλο η Άρσεναλ έδωσε άλλη μία μοναδική παράσταση διαλύοντας με 5-1 την μέχρι πρότινος συγκάτοικό της στην κορυφή του ομίλου Σαχτάρ, ενώ στο άλλο παιχνίδι η Μπράγκα πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της στη διοργάνωση και πήρε την πρώτη της νίκη την ιστορία της στο Champions League επικρατώντας με 2-0 τη Παρτιζάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου