powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Σπουδαίο ντέρμπι στο άδειο ΟΑΚΑ

Η σπουδαιότερη αναμέτρηση της αγωνιστικής διεξάγεται στο ΟΑΚΑ στις 19.30 με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, αλλά δυστυχώς επειδή βρισκόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα, μία τόσο σπουδαία αναμέτρηση δεν θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν φίλαθλοι από κοντά εξαιτίας 50-100 ατόμων.

 Το παιχνίδι αν και βρισκόμαστε πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες. Από τη μία ο Παναθηναϊκός αν και βρίσκεται μόλις 1 πόντο μακριά από την κορυφή, έχει παρουσιάσει πολλά αγωνιστικά και μη προβλήματα, ενώ ο ΠΑΟΚ καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά την πρώτη αγωνιστική ώστε να ξεχαστεί και η ήττα- μαχαιριά από τον Άρη στην Τούμπα.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός εκτός από τον κόσμο του που δεν μπορεί να τον βοηθήσει έχει και πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, αφού ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νίνη, Γκοβού και Λέτο, τρεις παίκτες που θεωρητικά θα μπορούσαν να αγωνιστούν πίσω από τον Σισέ.
Επομένως οι πράσινοι λογικά θα παραταχθούν με τον Καραγκούνη πίσω από το Γάλλο επιθετικό, τον Λουίς Γκαρσία δεξιά και , μετά από καιρό στη βασική ενδεκάδα, το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο αριστερά. Στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή δεν θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη.

Από την άλλη μεριά ο Παύλος Δερμιτζάκης θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη ελπίζοντας να αλλάξει και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Ο Μουσλίμοβιτς θα πάρει θέση βασικού στην κορυφή της επίθεσης ενώ την έκπληξη ετοιμάζει ο Έλληνας τεχνικός με τη χρησιμοποίηση του Σακελλαρίου αντί του Μπουσαιντί στη θέση του αριστερού μπακ.

Για τον δικέφαλο αυτό το ματς είναι κάτι σαν τελικός, αφού με 5 πόντους μόλις σε 5 αγωνιστικές, ο στόχος που έθεσε ο Θοδωρής Ζαγορακής για πρωτάθλημα, μάλλον θα φαντάζει πολύ νωρίς ως ουτοπία.

1 σχόλιο:

  1. Δεν με ενδιαφέρει η τιμωρία αλλά να τιμωρούνται όλοι οι παραβάτες εξίσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή