powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Κάντο όπως στην Πόλη!

Ο ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων καλείται να φορέσει το καλό φετινό ευρωπαϊκό του κοστούμι και να σταθεί όρθιος στην πολύ δύσκολη αποστολή του αφού αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ στηνΙσπανία, μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν, την Βιγιαρεάλ.


Ο δικέφαλος ταξίδεψε στην Ισπανία με υπηρεσιακό προπονητή του Μάκη Χάβου μετά την απομάκρυνση του Παύλου Δερμιτζάκη από τον πάγκο της ομάδας. Επίσης μετά την ήττα από τον Παναθηνα¨κό στο ΟΑΚΑ ο Γκαρσία είχε φραστικό επεισόδιο με τον Χάβο και δεν υπολογίζετε αφού του δόθηκε υποχρεωτική 5μερη άδεια.

Γενικά ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή και είναι εύκολα κατανοητό πως είναι άσχημη η χρονική στιγμή για ένα παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ στην έδρα της, αφού μπορεί να σε διαλύσει ακόμα περισσότερο.

Αν όμως οι παίκτες του Δικφάλου φανούν προσεκτικοί και παρουσιάσουν εικόνα παρόμοια με εκείνη στην Ολλανδία κόντρα στον Άγιαξ, ή στην Πόλη με την Φενέρ, τότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει κάτι καλό και αυτόματα να αλλάξει και η ψυχολογία ενόψει της συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη .

1 σχόλιο: