powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Στοιχηματικές προβλέψεις 10-3-2012


Η Τρουά δεν μας έκατε το χατήρι και έτσι μέιναμε χθες στο 2/3 αλλά με αρκετά καλές αποδόσεις. Σήμερα Σάββατο το πρόγραμμα είναι γεμάτο και με αρκετό ψάξιμο μπορούν να βγουν καλές αποδόσεις. Αλλά ας δούμε κάποιες επιλογές μας.

279- Χάντερσφιλντ- Ρότσντειλ

Οι γηπεδουχοι μπορεί να μην βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να έχουν υποχωρήσει στην 4η θεση αλλά κόντρα στην ουραγό Ρότσντειλ θα πάρουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά ανόδου. Άσσος λοιπόν του 1,45.

251- Γκλάτμπαχ- Φράιμπουργκ

Η ευχαριστη έκπληξη της Bundesliga Γκλάντμπαχ, μπορεί πλέον να απομακρύνεται από το όνειρο του πρωταθλήματος αλλά κόντρα στην πρότελευταία Φράιμπουργκ καίγεται για τη νίκη ώστε να διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγού στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

284- Νορθάμπτον- Όλντερσοτ

Δύο πολύ φορμαρισμένες ομάδες της League 2 κοντράρονται. Η Νορθάμπτον μ σερί θετικών αποτελεσμάτων στα τελευταία παιχνίδα ελπίζει στη σωτηρία της ενώ οι φιλοξενούμενοι θελουν την Πέμπτη σερί νίκη ωστε να αναρριχηθούν κι αλλο στη βαθμολογία. Προτείνουμε το διπλό του 2,45.

353- Λυών-Λιλ

Η απογοητευτική φέτος Λυών μετά τον αποκλεισμό της από τον ΑΠΟΕΛ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη μετά απο πέντε ματς ώστε να μην μείνει εκτος Ευρωπαικών διοργανωσεων την επόμενη χρονιά. Πιστεύουμε λιπόν πως παρ’ ότι η Λιλ είναι καλύτερη η Λυών θα πάρει το πολύτιμο τρίποντο.΄΄Αρα άσσος του 2,35.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου