powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Στοιχηματικές προβλέψεις 8-3-2012

Στη χθεσινή μέρα μόνο η Γιουβέντους "έσπασε" αφού έμεινε στο 1-1 με τη Μπολόνια. Ας περάσουμε λοιπόν στο σημερινό πρόγραμμα που αποτελείται από παιχνίδια του Europa League.


181- Αλκμααρ- Ουντινέζε

Αμφίρροπο ζευγάρι, όπως τα περισσότερα σε αυτή τη φάση, με την Άλκμααρ να θέλει καθαρή νίκη για το πρώτο βήμα πρόκρισης. Το βέβαια είναι πως οι Ιταλοί θα κυνηγήσουν το 0 στην άμυνα, ενώ και η Άλκμααρ δεν θα επιτεθεί ασύστολα αφού ενδεχόμενα εκτός έδρας γκολ της Ούντινε θα την φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Επομένως το 1,65 του under μοιάζει πολύ καλή επιλογή.

178-Μέταλιστ- Ολυμπιακός

Σπουδαίο παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους που θέλουν να επαναλάβουν τον θρίαμβο της Μόσχας και να πλησιάσουν στους 8 τουEuropa League.Κακή αμυντικά η Μέταλιστ, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει ένα εκτός έδρας γκολ και να ανοίξει το δρόμο για το Οver του 1,90.

179- Σπόρτινγκ Λισ. - Μάντσεστερ Σίτι

Η μία από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ δοκιμάζεται στη Λισαβόνα κόντρα στη Σπόρτινγκ, η οποία έχει μείνει μακρυά από το κυνήγι του τίτλου στην Πορτογαλία και επιδιώκει στην έκπληξη στην Ευρώπη. Όμως η Σίτι είναι πολύ ποιοτικότερη ομάδα και εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στο 2 του 1,70. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου