powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Στοιχηματικές προβλέψεις 6-3-2012


Αρκετά πλούσιο το σημερινό κουπόνι το οποίο περιέχει εκτός απο τις δύο αναμετρήσεις για το Champions League και παιχνίδια για τις μικρότερες κατηγορίες Αγγλίας, της Γαλλίας και της Σκωτίας.

Επομένως με προσεκτική μελέτη μπορούμε να βγάλουμε μια ικανοποιητική τριάδα αγώνων.

111- Μπενφίκα- Ζενίτ

Στο πρώτο παιχνίδι στη Ρωσία παρά το πολικό ψύχος οι δύο ομάδες απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο και μετά από ένα συναρπαστικό ματς η Ζενίτ επικράτησε της Μπενφίκα με 3-2. Στον αποψινό επαναληπτικό οι Πορτογάλοι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά πιο σίγουρη επιλογή είναι το Over του1,65 καθώς και οι Ρώσοι είναι αρκετά καλοί επιθετικά κι μπορούν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

113- Κόβεντρι-Κρύσταλ Πάλας

Κρισιμότατο παιχνίδι για τους γηπεδούχους στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν απο την ζώνη του υποβιασμού. Καλύτερη ομάδα η Κρύσταλ ομως η έδρα καθώς και το ισχυρό κίνητρο δίνουν προβάδισμα στην Κόβεντρι κόντρα στν αδιάφορη Πάλας και αξίζει επομένως το ρίσκο του 2,30 στον άσσο.

129- Τρανμίρ- Νοτς Κάουντι

Στο συγκεκριμενο παιχνίδι συγκρούονται δύο ομάδες με εντλώς διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι καίγονται για τους βαθμούς για να σωθούν ενώ η Νοτς Κάουντι με νίκη παραμένει σε τροχιά πρόκρισης. Το 2,30 που δίνει το διπλό μοιάζει ελκυστικό καθώς η Τρανμίρ αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου