powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Το όνειρο έγινε εφιάλτης


Από το καταπληκτικό πρώτο 45λεπτο(κυρίως μέχρι το 30΄) ο Ολυμπιακός πέτυχε μόνο ένα γκολ και από το όνειρο του πρώτου ημιχρόνου φτάσαμε στον εφιάλτη του δεύτερου, όταν και η Μέταλιστ κυριάρχησε, πέτυχε 2 τέρματα και πήρε τη νίκη- πρόκριση με 1-2 μέσα στον Πειραιά.


Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι ακριβώς όπως έπρεπε και όπως περιμέναμε. Πολύ πίεση, γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και γκολ με τον Μαρκάνο μόλις στο 16’. Όσο περνούσε ο χρόνος οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη με αποκορυφωμα το χαμένο τετ α τετ του Τζιμπούρ και την κεφαλιά στον δοκάρι του Τοροσίδη.

Οι ερυθρόλευκοι σε αυτό το διάστημα του παιχνιδιού είχαν 12 τελικές προσπάθειες έναντι μόλις μίας των Ουκρανών. Το σκορ όμως ήταν μόλις στο 1-0 άρα και η πρόκριση ήταν ανοιχτή.

Ήταν βέβαιο πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν σε αυτό το τρελό τέμπο. Και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς των Ιμπαγάσα και Μανιάτη, οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν στην επανάληψη κουρασμένοι, χωρίς να μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα και ως εκ τούτου η Μέταλιστ άρχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες.

Όταν ο Μέγιερι απέκρουσε το πέναλντυ 20 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης πολλοί πίστεψαν πως όλα τελείωσαν. Ούτε όμως κι από αυτό ο Ολυμπιακός μπόρεσε να βρει την απαιτούμενη ψυχολογία. Η Μέταλιστ κατάφερε να πετύχει τα δύο γκολ που έψαχνε και τα όνειρα των οπαδών του Ολυμπιακού τελείωσαν με τους Ουκρανούς να αποδεικνύουν αυτό που ηταν προφανές, πως προκειται για μία πολύ επικίνδυνη ομάδα μακρυά από την έδρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου