powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τέλειωσε ή τώρα αρχίζει;


Ομολογουμένως τα πάνω κάτω έφερε η 23η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σουπερλιγκ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως επειδή ο Ολυμπιακός απο το -5 έφτασε πλέον στο +1 και δείχνει ακλόνητο φαβορί για τον 39ο τίτλο της ιστορίας του.

Σαφέστατα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο μήνα σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που ν πολλοίς οφείλεται στο ροτέισον τυ Βάσκου τεχνικού. Όμως το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο στη συνέχεια και η απορία είναι κατά πόσον οι ερυθρόλευκοι θα αντέξουν σε αυτόν τον ξέφρενο ρυθμό.

Παρατηρώντας τις δύο επόμενες εβδομάδες ο Ολυμπιακός καλείται να ανταποκριθεί στις πρσδοκίες των φιλάθλων του και να αποκλείσει τη Μέταλιστ περνώντας στους «8» και παράλληλα όμως να πετύχει το 2 στα 2 κόντρα σε Άρη και Παναθηναϊκό. Και μην ξεχνάμε πως ο Άρης είναι αήττητος στα τελευταία οκτώ παιχνίδια.

Απο την άλλη μεριά ο Παναθηναϊκόε βρισκεται ομολογουμένως σε κρίση, όμως είναι προφανές πως αν καταφέρει ένα διπλό κόντρα στην μετριότατη φέτος ΑΕΚ, σε συνδυασμό με ενδεχόμενη επανεμφάνιση του ηγέτη της ομάδας Λετο, θα συσπειρώσει ομάδα και κόσμο ενόψει του «τελικού» με τον Ολυμπιακό στις 18 Μάρτη.

Επομένως ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο όμως θα συμφωνήσω με τις δηλώσεις του Βαγγελη Μαρινάκη πως το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει.

ΥΓ. Τι άλλο πρέπει να κάνειο Μήτρογλου για να τον υπολογίσουν Βαλβέρδε και Σαντος; Έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ατρόμητου κι αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό θα διεκδικήσει και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου