powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Κι όμως είναι ακόμα εδώ!


Οι περισσότεροι την είχαν ξεγραμμένη μετά την κάκιστη πορεία της στο αγγλικό πρωτάθλημα και το εις βάρος της 3-1 στο πρώτο παιχνίδι. Η Τσέλσι όμως με καταπληκτική εμφάνιση πήρε τη νίκη πρόκριση στην παράταση με 4-1 αφήνοντας εκτός τη Νάπολι.


Πλέον η Τσέλσι αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο του "Μεγάλου νησιού" στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και περιμένει την αυριανή κλήρωση για να μάθει με ποιους θα διασταυρωθεί στα προημιτελικά και ημιτελικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Ναπολι μπήκε στο παιχνίδι αρκετά δυνατά χάνοντας κάποιες μικρoευκαιρίες. Όμως όσο περνoύσαν τα λεπτά φαινόταν πως η Τσέλσι πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό επιβεβαιώθηκε στο 29o λεπτό, όταν ο Ντρογκμπα με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Από κει και πέρα οι Λονδρέζοι απέκτησαν και ψυχολογία και κατάφεραν στο 47΄ να φτάσουν σε σκορ πρόκρισης με τον Τζον Τέρι. Κι ενώ όλα έμοιαζαν ιδανικά για την Τσέλσι ήρθε μετά από 8 λεπτά το γκολ του Ινλέρ ν βάλει και πάλι φωτιά στην αναμέτρηση.

Στο 75ο λεπτό όμως ο Φανκ Λάμπαρντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλντυ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί ανέλαβε δράση ο Ιβάνοβιτς, ο οποίος στο 105΄ διαμόρφωσε το 4-1 δίνοντας την πρόκριση στους "μπλε" του Λονδίνου.

Στο άλλο παιχνίδι της χθεσινής βραδιάς η Ρεαλ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά επικρατώντας πολύ εύκολα με 4-1 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πήρε την πρόκριση για τις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου