powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Από 7αρα σε 7αρα θα πετάει


Η Μπάγερν Μονάχου μέσα σε 4 μέρες πέτυχε σε δύο παιχνίδια 14 γκολ, αφού εκτός από το 7-1 επί της Χόφενχαιμ το Σάββατο, διέλυσε και με 7-0 την Βασιλεία παίρνωντας με εμφατικό τρόπο την πρόκριση για τους «8» του Champions League.


Για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα δύο ήταν τα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση. Πρώτον το ότι οι Βαυβαροί μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν πολύ νωρίς να έχυν ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού και δεύτερον το ότι ενώ το σκορ στο 41’ ήταν ακόμα στο 1-0, η Βασιλεία δεν μπόρεσε να το κρατήσει μέχρι το ημίχρονο κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν τελικά στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-0.

Ως εκ τούτου η υπόθεση πρόκριση είχε τελειώσει, οι Ελβετοί δεν είχαν την απαιτούμενη ψυχολογία αλλά και δυνάμεις να φέρουν κάποια αντίσταση κι επομένως η έκταση του σκορ ήταν αποκλειστικά θέμα των ορέξεων του Ριμπερί και της παρέας του.

Και δυστυχώς για την Βασιλεία η Μπάγερν δεν είχει καμία διάθεση να σταματήσει, και με 4 γκολ του Γκόμεζ (που «ζήλεψε» τον Μέσσι ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του) από 3 ασίστ του Ριμπερί σταμάτησε στο 7-0 δίνοντας στους Γρμανούς την πρόκριση και αφήνοντας τη Βασιλεία με την πικρία πως η καλύτερη Ευρωπαική της χρονιά τέλειωσε με ένα ηχηρό χαστούκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου