powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Οι δικέφαλοι του έκοψαν τα φτερά


Μέσα σε μία εβδομάδα ο Παναθηναϊκός «κατάφερε» από το +2 να βρεθεί στο -4 αφού στα δύο ντέρμπι με τους δικέφαλους, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, γνώρισε ισάριθμες ήττες με 0-2 και  βλέπει το όνειρο του τίτλου πιθανόν να κάνει φτερά αφού στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος οι πράσινοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Κανείς δεν μπορεί ακόμη ναπροδικάσει ακόμη την τελική έκβαση του πρωταθλήματος. Όμως είναι κάτι παραπάνωαπό εμφανές ότι αυτή την περίοδο ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά νοσεί ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα.

Στο χθεσινό ντέρμπι η ομάδα του Φερέιρα ήταν ξανά απογοητευτική. Κι αν στις αρχές του 2012 παρά το μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο, υπήρχε το πάθος που έστω με δυσκολία έφερνε νίκες, τώρα αυτό από μόνο του δεν μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ πέτυχε μία νίκη- οδηγό για τα Play-off και κέρδισε πολλά σε επίπεδο ψυχολογίας ενώ παράλληλα πλήγωσε τον εγωισμό του αντιπάλου της. Πλέον το Τριφύλλι καλείται σε 6 μέρες στο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό να βρει τα ψυχικά αποθέματα ώστε να παρουσιαστεί βελτιωμένο και να διεκδικήσει μια νίκη που θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

 Μιλώντας τώρα, οι δύο αιώνιοι έχουν μεγάλη διαφορά. Όμως  σταντέρμπι παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα. Το ζήτημα όμως είναι ότι ακόμα κι αν ο Παναθηναικός πάρει τη νίκη την επόμενη Κυριακή και μειώσει στον πόντο, δεν δείχνει ικανός στα τελευταία 5 παιχνίδια να πετύχει το απόλυτο έχοντας δύσκολα παιχνίδια με ΟΦΗ και Αστέρα εκτός, αλλά και με Άρη στο ΟΑΚΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου