powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ένα βήμα πριν τους "8"


Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Καραϊσκάκη στις 22.05 το βράδυ τη Μέταλιστ και καλείται να φανεί προσεκτικός ώστε να εκμεταλλευτεί τόσο το 0-1 του πρώτου παιχνιδιού όσο και την δύναμη της έδρας του, ώστε να πάρει την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Europa League.


Αν πριν τον επαναληπτικό με την Ρούμπιν γράφαμε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πρσγειωμένος καθώς οι Ρώσσοι είναι δυνατοί εκτός έδρας, αυτό ισχύει χίλιες φορές περισσότερο για τους τεχνίτες Λάτιν της Μέταλιστ που θα αγωνιστούν σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι.

Είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν το γρήγορο γκολ με την βοήθεια και του κόσμου. Αν αυτό έρθει όλα θα είναι ιδανικά, αν όχι τότε ίσως χρειαστεί ο Ολυμπιακός να υποχωρήσει ώστε να μην κινδυνεύσει, να μην βρίσκουν χώρο οι Ουκρανοί και να εκνευριστούν όπως συνέβη προ μιας εβδομάδας.

Η υπόεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει και δεν πρέπει οι ποδοσφαιριστές να παρασυρθούν και να επιτεθουν αλόγιστα. ΟΕρνέστο Βαλβέρδε έχει δείξει όμως πως μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος (βλ. Σεντ Ετιέν) και θα παρατάξει με τον ανάλογο προσανατολισμό την ομαδα του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου