powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Στοιχηματικές προβλέψεις 15-3-2012

Χθες πάλι το 3 στα 3 μας το στέρησε ένα παιχνίδι (η Μόναχο 1860) αλλά σήμερα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το απόλυτο σε ένα κουπόνι που δεσπόζει το Europa League και συμπληρώνεται από δύο αναμετρήσεις του Κόπα Λιμπερταδόρες.


146- Μπεσίκτας- Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League και το επιβεβαίωσε κόντρα στην Μπεσίκτας επικρατώντας με 3-1. Το γκολ του Σιμάο στο 53' μπορεί να δίνει κάποιες ελπίδες στους Τούρκους, όμως οι Μαδριλένοι πιθανόν να παγώσουν τους γηπεδούχους σε κάποια αντεπίθεση παίρνοντας το διπλό που έχει απόδοση 1,95.

141- Αθλετικ Μπιλμπάο- Μάντσεστερ Γ.

Με την πλάτη στον τοίχο η Μάντσεστερ καθώς γνώρισε ήττα σοκ από τη Μπιλμπάο εντός έδρας με 2-3. Τώρα πλέον έχει πολύ δύσκολη αποστολή όμως πιστεύω πως δύσκολα θα μείνει εκτός Ευρώπης τόσο γρήγορα. Επομένως ποντάρουμε στο διπλό του 2,30.

147- Ολυμπιακός- Μέταλιστ

Ένα βήμα πριν τους "8" ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μέταλιστ. Οι Ουκρανοί είναι άκρως επιθετική ομάδα, πόσο μάλλον τώρα που κυνηγούν οπωσδήποτε το γκολ. Επομένως ο Ολυμπιακός θα βρει χώρους κι αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι. Ποντάρουμε λοιπόν στο Over του 1,90.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου