powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Η Ευρώπη παίζει μπάλα


Σαββατοκύριακο με πολλά γκολ όπως πάντα στην Ευρώπη ήταν αυτό που πέρασε αλλα και με αρκετές εκπλήξεις. Ξεχώρισαν η ήττα της Σίτι απο την Σουόνσι που την γκρέμισε από την κορυφή αλλά και η 7αρα της Μπάγερν.
Στην Αγγλία η 28η αγωνιστική έφερε αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας αφού η Μάντσεστρ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Μπρομ στο Ολτ Τράφορντ και εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Σίτι. Όσο για τη Λίβερπουλ απογοήτευσε ξανά, γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τη Σάντερλαντ και πλέον μόνο με θαύμα θα προλάβει το τρένο για την Ευρώπη.

Στη Γερμανία η Μπάγερν ξέσπασε και ήταν επιβλητική επικρατώντας με 7-1 της Χόφενχαιμ και κατάφερε έτσι να μειώσει στους 5 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ η οποία έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Άουγκσμπουργκ.

Στην Ιταλία η Μίλαν έκανε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου αφού επικράτησε εύκολα 2-0 της Λέτσε στο Μιλάνο, έφτασε τους 57 βαθμούς, αφήνοντας στους 53 την Γιουβέντους, η οποία κόλλησε στο 0-0 με την Τζένοαστη Γένοβα. Μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε και στη Ρώμη, όπου η Μπολόνια πήρε μεγάλη νίκη με 1-3 μέσα στην έδρα της Λάτσιο.

Στην Ισπανία τώρα τα πράγματα δεν άλλαξαν αφού Μπαρτσελόνα και Ρεάλ συνέχισαν με νίκες με την διαφορά να παραμένει στους 10 βαθμούς και τους Μαδριλένους να πλησιάζουν κι αλλο στο πρωτάθλημα.

Τέλος, μακρυά από την Ευρώπη ειχαμε χθες το παιχνίδι της χρονιάς με την Ιντεπεντιέντ να επικρατεί με 5-4 της Μπόκα Τζούνιορς. Φοβερές εναλλαγές στο σκορ με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 και 3-1, την Μπόκα να κάει την ανατροπή διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-4 αλλά στο 90’ και στο 95’ ο πρώην επιθετικός της Ρίβερ, Ερνέστο Φαρίας έδωσε τη νίκη στην Ιντεπεντιέντε με 5-4. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου