powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Στοιχηματικές προβλέψεις 12-3-2012

Άσχημη μέρα χθες αφού κλείσαμε το Σαββατοκύριακο με ποσοστό μόλις 1/3 ή αν θέλετε σε σύνολο 3 στις 7 σωστές προβλέψεις. Σήμερα, όπως και κάθε Δευτέρα περιορισμένες οι επιλογές μας αλλά μπορούμε να βγάλουμε μία καλή τριάδα.
438- Άρσεναλ- Νιουκάστλ

το 1,40 της Άρσεναλ είναι ομολογουμένως πολύ μικρή επίδοση αν αναλογιστούμε πως κοντράρονται ο 4ος μ τον 6ο. Παρ' όλα αυτά θα ποντάρουμε σε αυτή την απόδοση καθώς η Άρσεναλ βρίσκεται σε άνοδο και δεν θέλει εντός έδρας βαθμολογικές απώλειες που μπορεί να την βάλουν σε κίνδυνο όσον αφορά τη συμμετοχή της στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

439- Βιγιαρεάλ- Χετάφε

Η Βιγιαρεάλ πραγματοποιεί από τις χειρότερες χρονιές της σύγχρονης ιστορίας της και έχει μπει σ περιπέτειες. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έδειξε ανεβασμένη και αν πετύχει το 3 στα 3 θα πάρει ανάσα και θα απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Λογικά μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην ντεφορμέ Χετάφε οπότε ποντάρουμε στον άσσο του 1,80.

436- Λανς- Μπαστιά

Ομάδες με διαφορετικούς στόχους καθώς η Λανς επιδιώκει να μην κινδυνεύσει ενώ η Μπαστιά είναι πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα και την άνοδο, επειδή όμως δεν καίγεται τόσο για τους βαθμούς, οι γηπεδούχοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά γι' αυτό και θα ποντάρουμε στο Χ του2,90.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου