powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Σφραγίζονται και τα τελευταία εισιτήρια

Σήμερα το βράδυ θα γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την φάση των "8" του Champions League. Οι δύο αναμετρήσεις που διεξάγονται απόψε είναι αυτές των Ρεάλ- Τσσκα Μόσχας και Τσέλσι- Νάπολι.Στο παιχνίδι του Stamford Bridge η Τσέλσι καίγεται για την πρόκριση καθώς θέλει μέσω της Ευρώπης να σώσει την κάκιστη χρονιά στην Αγγλία. Το έργο της όμως μόνο εύκολο δεν είναι καθώς καλείται να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού.

Αντίθετα οι Ιταλοί κατεβαίνουν με αυτοπεποίθηση για ακόμη μία υπέρβαση και έχοντας μόνο μία αγωνιστική απώλεια (Ντοναντέλ), έχουν κάθε δικαίωμα στο όνειρο της συμμετοχής στην προημιτελική φάση.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς τη Μαδρίτη, αν και το σκορ του πρώτου παιχνιδιού έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς (1-1), το ποιος θα προκριθεί δεν χωρά αμφιβολία καθώς η ΤΣΣΚΑ μόνο με θαύμα θα καταφέρει να αποκλείσει την πανίσχυρη στην έδρα της Ρεάλ, που οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση της Primera Division και θέλει να το συνδυάσει και με τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου