powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η τρελή πτήση του Ατρόμητου

Έξι αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος και ο Ατρόμητος, το δημιούργημα του Δώνη βρίσκεται από χθες μόνο στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω μόνο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.


Το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου δεν ήταν τόσο καλό για την ομάδα του Περιστερίου, αφού μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, ακολούθησαν άλλη μια ήττα από τον Αστέρα εντός και Χ στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Παρ' όλα αυτά το κλίμα δεν χάλασε και ο Ατρόμητος άρχισε να ανεβαίνει όλο και περισσότερο και τώρα μετρά 5 συνεχόμενες νίκες που τον έφεραν στην 3η θέση και μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την είσοδο στα play- off για πρώτη φορά.

Τώρα τι θα μπορέσει να κάνει εκεί κανείς δεν μπορεί να το ξέρει και να προδικάσει τα αποτελέσματα. Το μόνο δεδομένο είναι πως αν αύριο ξεκινούσαν τα play-off με την παρούσα κατάσταση η ομάδα του Γιώργου Δωνη θα αποτελούσε τον πιο υγιή σύλλογο. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ο καθένας τα δικά τους προβλήματα και δίνουν ουσιαστικά το δικαίωμα στους οπαδούς του Ατρόμητου να ονειρεύονται. Κανείς δεν το απαγορεύει.

Υ.Γ. Ο Μήτρογλου έφτασε τα 13 γκολ και συνεχίζει να πετάει το γάντι σε Σαντος και Βαλβέρδε. Αναμένουμε πλέον τι θα αποφασίσουν οι δύο τεχνικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου