powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Στοιχηματικές προβλέψεις 11-3-2012

Χθες καταφέραμε να χάσουμε δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια (Γκλάντμπαχ και Χάντερσφιλντ) και να πιάσουμε Νορθάμπτον και Λυών με αποδόσεις 2,45 και 2,35 αντίστοιχα. Αυτά έχει όμως το στοίχημα οπότε προχωράμε με τις προβλέψεις της Κυριακής.
394- Τσεζένα- Σιένα

Η Τσεζένα στα 12 εναπομείναντα παιχνίδια μόνο με θαύμα μπορεί να σωθεί αφού πραγματοποιεί κάκιστη χρονιά και βρίσκεται 12 βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.Επομένως δεν έχει μεγάλο κίνητρο εκτός από το γόητρο, σε αντίθεση με τη Σιένα που δίνει μάχη για την παραμονή και κάθε βαθμός είναι υπερπολύτιμος. Διπλό λοιπόν προτείνουμε με απόδοση2,35.

417- ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Το μεγαλύτερο παιχνίδι για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος τηςSuperleague διεξάγεται στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ καίγεται για τη νίκη καθώς μετά το διπλό του Αστέρα στην Τούμπα, η ομάδα της Τρίπολης πλησίασε στον πόντο και πλέον ο Δικέφαλος κινδυνεύει να μείνει εκτός play- off. Παρ' όλα αυτά δύσκολα θα μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα καθώς οι Πράσινοι διαθέτουν καλύτερο σύνολο και θα κάνουν τα πάντα ώστε να μείνουν σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι.

370- Εσπανιόλ- Βαγιεκάνο

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής κοντράρονται στη Βαρκελώνη δύο ομάδες που βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Εσπανιόλ μπορεί να παίζει στην έδρα της όμως βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος αγνοώντας τη νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια. Αντίθετα η Βαγιεκάνο προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες και με ακόμα μία μπορεί να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League. Επομένως θα ρισκάρουμε με το 3,25 που δίνει το διπλό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου