powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στοιχηματικές προβλέψεις 7-3-2012

Οι χθεσινές προβλέψεις αποδείχθηκαν πλήρως αποτυχημένες αλλά αυτό δεν μας πτοεί και θα προσπαθήσουμε να  "ρεφάρουμε". Σήμερα Τετάρτη το πρόγραμμα είναι σχετικά περιορισμένο αλλά με λίγη προσοχή θα εντοπίσουμε ευκαιρίες.

169- ΑΠΟΕΛ- Λυών

Μεγάλο παιχνίδι για τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Λυών, με τους Κύπριους να παλεύουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 και να πάρουν μια επική πρόκριση στις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Το παιχνίδι θα είναι σίγουρα κλειστό.Ο ΑΠΟΕΛ παρά την ήττα με 1-0 δεν θα ανοιχτεί, ενώ το ίδιο θα πάξει και η Λυών. Επομένως λογική επιλογή το under του 1,55.

161- Πας Γιάννινα- Δόξα Δράμας

Μεγάλο ντέρμπι παραμονής για το ελληνικό πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες προέρχονται απο σπουδαίες νίκες που τους έδωσαν τo δικαίωμα να ατενίζουν με αισιοδοξία τη συνέχεια, όμως σήμερα το απόγευμα ο χαμένος θα βρεθεί πιο κοντά στον υποβιβασμό. Σε τέτοια παιχνίδια η έδρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και επομένως θα προτείνουμε τον άσσο του 1,65 ή ακόμα και το 1,60 του No Goal.

164- Mπολόνια- Γιουβέντους

Η Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα, αλλά εύκολα ή δύσκολα θα φύγει με τη νίκη και θα πιάσει εκ νέου την Μίλαν στην κορυφή της Serie A. Άσσος λοιπόν στο 1,60.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου