powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Κάντο όπως στη Μόσχα!


Ο Ολυμπιακός αύριο δίνει το πιο κρίσιμικο ευρωπαικό παιχνίδι της φετινής χρονιάς, μέχρι το επόμενο. Αντιμετωπίζει σοτ Χάρκοβο της Ουκρανίας τη Μέταλιστ και θα επιδώξει να επαναλάβει το θρίαμβο της Μόσχας κόντρα στη Ρούμπιν ώστε να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Europa League.

Οι συνθήκες που συνάτησαν οι ερυθρόλευκοι στην Ουκρανία είναι παρόμοιες με αυτές που υπήρχαν 3 εβδομάδες πριν στη Ρωσσία όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τη Ρούμπιν. Όπως ομοιότητες υπάρχουν ανάμεσα στην προηγούμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού και την Μέταλιστ.

Καιοι δύο λοιπόν είναι πολύ γρήγορες και τεχνικές ομάδες από τη μέση και μπροστά. Στο αμυντικό κομμάτι όμως είναι αρκετά ευάλωτες. Επομένως αυτό που έχει να κάνει και θα κάνει ο Βαλβέρδε είναι να επιμείνει στη «συταγή» της Μόσχας. Γι’ αυτό το λόγο ίσως υπάρξει η ίδια ενδεκάδα.

Ειδοποιός διαφορά; Ρούμπιν κ Μέταλιστ μοιάζου αλλά δεν είναι ίδιες. Οι Ουκρανοί είναι πιο ποιοτικοί κάτι που σημαίνει πως ναι μεν οι πρωταθλητές Ελλάδος πρεπει να επαναλάβουν το πλάνο προ τριών εβδομάδων, αλλά επιπλέον πρέπει να το επαναλάβουν τελειοποιημένο.

Εκτός του αγωνιστικού κομματιού για τον Ολυμπιακό οι επιβλητικές εμφανίσεις τς Μέταλιστ κόντρα στην μετριότατη Σάλτσμπουργκ μόνο θετικά μπορού να εκληφθούν καθώς πλέον η ομάδα του Βαλβέρδε είναι υποψιασμένη για δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου