powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Πρώτη κούπα για φέτος


Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς διεκδικούν σήμερα το απόγευμα στο Ελληνικό οι συνήθεις ύποπτοι, οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι Ολυμπιακό και Παναθηναικός. Και μπορεί να είναι το τρόπαιο που έχει την μικρότερη αξία, όμως δεν παύει να ειναι ένας τίτλος.

Παρουσία ελάχιστων οπαδών, όπως συμβαίνει άλλωστε καθε χρόνο τέτοια εποχή στον τελικό του κυπέλλου, θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, δυο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ικανές να μας χαρίσουν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν παρά μόνο κάποιεςπαρατηρήσεις. Γενικά οι πράσινοιμοιαζουν πιο πλήρεις και ειναι σίγουρα πιο έμπειρη ομάδα. Η απειρία των νέων παιδιών του Ίβκοβιτς φάνηκε στο ΣΕΦ όταν ο το Τριφύλλι επεστρεψε από το -19.

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τους Πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρωπης είναι πως τελικά όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι, με ερωτηματικό την κατάσταση την οποία βρίσκεται ο Μαικ Μπατίστ, ο οποιος μαζί με τον Διαμαντιδη αποτελούν τα βαρόμετρα του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει πάλι να «πνίξει» τον αντίπαλό του με την πιέστική του άμυνα, να τον αποδιοργανωσει και να καταφέρει με σωστές επιλογές στην επίθεση να χτίσει μια διαφορά. Πολύ σημαντικο για τους ερυθρόλευκους θα είναι αν καταφέρουν να περιορίσουν τα νεκρά τους διαστήματα.

Γενικά προσωπική εκτίμηση και πρόβλεψη είναι πως δεν θα δούμε αμφίρροπο φινάλε. Πιστεύω δηλαδή πως ο νικητής θα ξεκαθαρίσει αρκετα πριν από το τέλος του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου