powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στη Σύρο με φόντο το κύπελλο


Στη Σύρο στρέφεται από σήμερα και μέχρι το Σάββατο το ενδιαφέρον των φίλων του βόλευ καθώς διεξάγεται το Final-8 του κυπέλλου Ελλάδος με την συμμετοχή του Ηρακλή, Ολυμπιακού, Παμβοχαικού, Παναθηναικού, Άρη, ΠΑΟΚ, Λαμίας και Φοίνικα Σύρου.

Παίρνοντας τα παιχνίδια με χρονολογική σειρά ο πρώτος προημιτελικός διεξάγεται στις 12.30 με τον υποβιβασμένο Παναθηναικό να υποδέχεται τον Άρη. Οι πράσινοι θέλουν να παίξουν για την ιστορία τους όμως δύσκολα θα τάσουν στη νίκη, ενώ και ο Άρης δεν έχει δυνατότητεςγια να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.
Στη συνέχεια ο Ηρακλής κοντράρεται στις 15.00 με τον ΠΑΟΚ και όντας το μεγαλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες. Στις 17.00 ο οικοδεσπότης Φοίνικας Σύρου φιλοξενεί τη Λαμία και με τη βοήθεια του κόσμου θα κάνει το βήμα προς το μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Τέλος στις 20.30 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον επικίνδυνο Παμβοχαικό στον πιο αμφιρροπο προημιτελικό. Η ομάδα της Κορίνθου θέλει να κάνει την έκπληξη και να δώσει συνέχεια στην καταπληκτική χρονιά που πραγματοποιεί, όμως αν οι ξένοι του Ολυμπιακού πιάσουν υψηλή απόδοση, τότε οι Πρωταθλητές Ελλάδος θα έχουν τον πρώτο λόγο.

 Απόψε το βράδυ της θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, που θα βγάλει τα ζευγάρια των ημιτελικών. Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή (17:00 και 19:30), ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (10/03, 21:00) με τηλεοπτική κάλυψη από το ΟΤΕ Sport.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου