powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Σύνοψη της 3ης αγωνιστικής της Superleague


Η τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ανήκει πια στο παρελθόν. Ήταν μία παραγωγική αγωνιστική σε σχέση με την προηγούμενη, αλλά φυσικά δεν έλειψαν τα ελληνικά φαινόμενα, δηλαδή τραγικές διαιτησίες και επεισόδια.

Η διαιτησία βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο αφού Κουκουλάκης και Χαραλαμπίδης στα παιχνίδια ΑΕΚ- Αστέρας και Ηρακλής- Λάρισα αντίστοιχα υπέπεσαν σε πάρα πολλά λάθη. Όσον αφορά τα επεισόδια είχαμε συμπλοκές οπαδών του Παναθηναϊκού με αστυνομικούς μετά τη λήξη της αναμέτρησης των πράσινων στην Καβάλα, αλλά και συμπλοκές οπαδών του Ολυμπιακού με τα ΜΑΤ στην πόλη των Σερρών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, κερδισμένος είναι σίγουρα ο Ολυμπιακός αφού έστω και με κακή εμφάνιση πήρε τη νίκη και άφησε πίσω του ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Άρη, οι οποίοι στραβοπάτησαν. Ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής αποτελεί ο Ηρακλής, ο οποίο βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του πρωταθλήματος, όντας αήττητος, ενώ λίγους μήνες πριν δεν ήξερε αν θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία.

Αντίθετα απογοήτευση προκαλεί η εικόνα του Ατρόμητου, αφού η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στην προτελευταία θέση χωρίς να έχει αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, ενώ πριν αρχίσει το πρωτάθλημα είχε υψηλές βλέψεις. Κακό ξεκίνημα πραγματοποιεί και ο Πανερραϊκός, αλλά υπάρχει δικαιολογία για τους 0 βαθμούς, αφού σε τρεις αγωνιστικές έχει αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Επίσης είχαμε ήδη και την πρώτη απομάκρυνση προπονητή αφού ο Κεχαγιάς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ξάνθης. Η ακριτική ομάδα εκτός από την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό δεν έπεισε στα άλλα δύο παιχνίδια, έχει μείνει χωρίς νίκη και ο Έλληνας τεχνικός κρίθηκε υπεύθυνος.

Τέλος είδαμε και κάποια πολύ ωραία παιχνίδια όπως αυτό της Καβάλας με τον Παναθηναϊκό, όπου οι γηπεδούχοι παρά ότι έμειναν πίσω στο σκορ ανέβασαν την απόδοσή τους και γύρισαν το παιχνίδι. Ανεξάρτητα όμως από το τελικό 2-2 η Καβάλα κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή Ελλάδος και βοήθησε στο να παρακολουθήσουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα, Αν αφήσουμε στην άκρη την τραγική διαιτησία του Κουκουλάκη, ο Αστέρας μέχρι το 80ο λεπτό ήταν πολύ καλός μ΄σα στο ΟΑΚΑ, αλλά στη συνέχεια είχε ένα δαιμονισμένο δεκάλεπτο χαρίζοντας μας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μέχρι στιγμής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου