powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Πήρε βαθμό η Κέρκυρα στο Αλκαζάρ

Η Λάρισα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να ανέβει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αφού έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα βρίσκοντας απέναντί της έναν υπέροχο για ακόμη μία φορά, Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια των "Φαιάκων".

Η Κέρκυρα απέδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι πως οι νίκες της κόντρα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο μόνο τυχαίες δεν ήταν και πως μπορεί να παίρνει θετικά αποτελέσματα και μακριά από την έδρα της. Ήδη η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχει φτάσει σε 4 αγώνες τους 7 βαθμούς και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Η Λάρισα παρέμεινε αήττητη στην έδρα της αλλά σίγουρα δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά οι παίκτες της δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κωνσταντόπουλο και να πάρουν τη νίκη.


Μέχρι τώρα ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα που δημιουργεί η ομάδα του Κάμπου, αφού θα μπορούσε να βρίσκεται αρκετά ψηλότερα, ειδικά αν εκμεταλλευόταν στο έπακρο την έδρα της σε παιχνίδια που μπορούσε, όπως το σημερινό ή εκείνο με τον Ατρόμητο, που πάλι είχε μείνει στην ισοπαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου