powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Κάναμε καλά ή όχι?

Τελικά χάσαμε από τους Ρώσους. Δε νομίζω πως χωράει συζήτηση αν το θέλαμε ή όχι. Προς το τέλος της αναμέτρησης οι διεθνείς μας μείωσαν επειδή απλά ήθελαν να κάνουν επίδειξη δύναμης. Τώρα αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι αν πράξαμε σωστά.

Κατά τη γνώμη μου ήταν σωστή η επιλογή. Όταν έχεις ακόμα ελπίδες για διάκρισης τις κυνηγάς όποιο κι αν είναι το τίμημα. Φυσικά θα υπάρχουν Έλληνες που δεν θα συμφωνήσουν με αυτή την ήττα. Όμως αν φτάσουμε τελικά ψηλά όλα θα ξεχαστούν.

Το αρνητικό είναι πως ο υπόλοιπος κόσμος μας έχει πλέον ακόμα περισσότερο στο μάτι. Μετά τα επεισόδια με την Σερβία ήρθε και αυτό, και όλοι θα μας κατηγορούν. Ήδη οι πρώτες αντιδράσεις ξεκίνησαν από τους Μπλατ και Τάνιεβιτς.

 Τέτοια περιστατικά όμως είναι πολύ συνηθισμένα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το προηγούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου όταν στη φάση των ομίλων η Ιταλία θα έμενε εκτός μόνο με 2-2 στο Σουηδία- Δανία? Πόσο ήρθε τελικά το ντέρμπι των Σκανδιναβών? Μα φυσικά 2-2!

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να αλλάξουμε εντελώς την εικόνα μας στη συνέχεια και να κλείσουμε τα διάφορα στόματα. Ο δρόμος φυσικά και δεν είναι εύκολος, αλλά τελικά διαλέξαμε τον λιγότερο δύσκολο. Μακάρι να δικαιωθούμε...

Αλήθεια ο Τάνιεβιτς γιατί θύμωσε που κάτσαμε και χάσαμε?? Τι έχει να χάσει ή να κερδίσει αυτός? Μακάρι να ξανασυναντηθούμε κύριε Τάνιεβιτς στον ημιτελικό και να είστε σίγουρος πως δεν θα είμαστε το ίδιο κακοί...

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι μόνο ο Τάνιεβιτς αλλά και ο Μπλατ που μας έκραξε για την εμφάνιση. Το θέμα είναι αν αυτή η ομάδα μπορεί. Και θα το αποδείξει το Σάββατο. Η ομάδα δεν βγάζει ψυχή, όπως έκανε το 2005-06. Μακάρι να μην πληρώσουμε το πρώορο φορμάρισμα της ομάδας. Το Μουντομπάσκετ τώρα ξεκινάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι σωστά μας έκραξε και ο Μπλατ, απλά αυτόν μπορώ να τον δικαιολογήσω εν μέρει γιατί ήταο αντίπαλος. Ο Τάνιεβιτς ήταν αυτός που δεν επηρεαζόταν καθόλου αλλά θύμωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή