powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Λύγισε τον Ηρακλή η Καβάλα

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Ηρακλής με 0-1 από την Καβάλα στο Καυτατζόγλειο και έπεσε από την πρώτη θέση στην οποία είχε βρεθεί. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ονουάτσι στο 45ο λεπτό.

Μεγάλη ανάσα για τη Μακεδονική ομάδα αυτή η εκτός έδρας νίκη αφού είχε βρεθεί με μόλις 2 πόντους αρκετά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Η Καβάλα λοιπόν μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική, πέτυχε σήμερα και την πρώτη της νίκη και την επόμενη εβδομάδα, κόντρα στον Πανιώνιο στην έδρα της θα επιδιώξει να διευρύνει το σερί της και να ανέβει κι άλλες θέσεις.

Ο Ηρακλής από την άλλη σίγουρα μένει με την πικρία της ήττας αφού δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του παρά την αποβολή του Ντουγκλάο, που έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να αγωνιστούν με παίκτη παραπάνω για 20 λεπτό, κάτι που όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Ηρακλή.

Το σημαντικό για τους Θεσσαλονικείς είναι να μην πτοηθούν και να προσπαθήσουν να "χτίσουν" πάνω στις 3 πρώτες αγωνιστικές ώστε να παραμείνουν εύκολα στην κατηγορία κάτι που φάνταζε δύσκολο στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου