powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

"Διπλό" για την προσπέραση

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 18.15 τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να εκμεταλλευτεί την γκέλα του Παναθηναϊκού στην Καβάλα και να τον προσπεράσει.

Την πρώτη αγωνιστική, όταν ο Ολυμπιακός ήδη ήξερε πως ο "αιώνιος" αντίπαλός του είχε χάσει βαθμούς κόντρα στην Ξάνθη, δεν το εκμεταλλεύτηκε και γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Ηρακλή. Πλέον άπαντες στον Πειραιά δεν θέλουν να επαναληφθεί κάτι ανάλογο.

Θεωρώ, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ομάδα των Σερρών, πως το παιχνίδι θα κριθεί από το αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα συνεχίσει τις αλχημείες που μας έχει συνηθίσει τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αν δηλαδή ο Ολυμπιακό αγωνιστεί με Πάντελιτς στην κορυφή, Ριέρα- Φετφατζίδη- Ρόμενταλ πίσω του και Ντοντού- Ιμπαγάσα στο κέντρο, τότε θα γίνει πιο εύκολη η ζωή του Ισπανού τεχνικού.

Επειδή όμως ο Βαλβέρδε μας συνηθίζει σε εκπλήξεις δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, αφού θέση στο αρχικό σχήμα μπορεί να πάρουν είτε ο Μιραλάς, είτε ο Φουστέρ.

Από την άλλη μεριά, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν όπως όλα δείχνουν έχοντας στη σύνθεσή τους δύο παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό, τους Σουμπίνιο και Παπάζογλου, και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστούν και οι δύο, αν και πιστεύω πως θα τα δώσουν όλα για να αποδείξουν στον Βαλβέρδε πως μπορεί να τους εμπιστευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου