powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Champions League μέρος 2ο

Η χθεσινή μέρα της πρώτης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μας πρόσφερε αρκετό θέαμα, κάτι που αναμένουμε να συμβεί και απόψε αφού υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.


Ξεκινάμε από το σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας. Μπάγερν και Ρόμα κοντράρονται στο Μόναχο στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του 5ου ομίλου. Παρ' ότι πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι η Ρόμα βρίσκεται σε κάκιστη φόρμα και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Νίκη για τη Μπάγερν

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου αγωνίζονται οι δύο υποδεέστερες ομάδες. Η Κλουζ υποδέχεται την πρωτάρα Βασιλεία σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση, ο νικητής της οποίας θα πάρει προβάδισμα για την τρίτη θέση και θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για πρόκριση στους 16.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύσκολη νίκη για την Κλουζ

Στον 6ο όμιλο, η πρωταθλήτρια Αγγλίας Τσέλσι ταξιδεύει στη Σλοβακία για να αντιμετωπίσει τη Ζίλινα και μόνο με ένα θαύμα μπορεί να χάσει τη νίκη, αφού το μόνο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει είναι το άγνωστο, αφού δεν έχει αναμετρηθεί ξανά με τη Ζίλινα.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Εύκολη νίκη για τους Άγγλους

Η Μαρσέιγ φιλοξενεί τη Σπάρτακ Μόσχας στη Μασσαλία και θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί ώστε να κάνει εξ αρχής το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Νίκη για τη Μαρσέιγ

Στον πιο ενδιαφέρον όμιλο, τον 7ο, την πρώτη αγωνιστική διεξάγεται στο Μπερναμπέου ΄να ντέρμπι από τα παλιά. Η Ρεάλ του Μουρίνιο φιλοξενεί τον Άγιαξ αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν η βασίλισσα δεν πάρει τη νίκη.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύσκολη νίκη για τη Ρεάλ

Στο άλλο παιχνίδι η ανανεωμένη Μίλαν φέτος υποδέχεται την Οσέρ. Φαβορί είναι φυσικά οι Ιταλοί αλλά πιστεύω πως οι Γάλλοι είναι ικανοί να κάνουν την έκπληξη το Μιλάνο παίρνοντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισοπαλία

Στον τελευταίο όμιλο η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι έκαναν την έκπληξη αποκλείοντας τη Σεβίλλη στα play- off και έχουν δείξει πως διαθέτουν εξαιρετική ομάδα. Προσωπικά θεωρώ πως δεν της ταιριάζει να κλειστεί πίσω και η μόνη επιλογή είναι να παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο όπως και στην Ισπανία. Φυσικά ακόμα και τέλεια να παίξουν, η Άρσεναλ δύσκολα μπορεί να λυγίσει από οποιονδήποτε στο γήπεδό της.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύσκολη νίκη η Άρσεναλ

Τέλος η Σαχτάρ αντιμετωπίζει στην Ουκρανία την Παρτιζάν. Οι γηπεδούχοι είναι έμπειροι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε αντίθεση με τους Σέρβους αλλά η Παρτιζάν χωρίς άγχος είναι ικανή να πραγματοποιήσει μία μεγάλη έκπληξη.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Νίκη για την Παρτιζάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου