powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

Στο Κλεάνθης Βικελίδης διεξάγεται σήμερα το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό να συγκρούονται με έπαθλο ένα τρίποντο που θα τους δώσει σημαντική ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Ο Νίκος Νιόπλιας αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στα άκρα της άμυνας, αφού Σπυρόπουλος και Σεϊταρίδης επέστρεψαν τραυματίες από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική. Τραυματίας είναι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Σε σχέση όμως με την πρεμιέρα με την Ξάνθη στη Λεωφόρο (1-1), οι Πράσινοι είναι ενισχυμένοι αφού θα βρίσκονται στο βασικό σχήμα δύο βασικά στελέχη τους, ο Σισέ και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Για τον προπονητή του Παναθηναϊκού πολύ σημαντικό είναι το αν θα επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές του από το γεγονός πως σε τρία 24ωρα υπάρχει το σπουδαίο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους, ο οποίος αναμένεται να δημιουργήσει ξανά μία καυτή ατμόσφαιρα, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα μετά το διπλό στην Καβάλα.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τόνι Κάλβο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τη θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Μενδρινός. Στον πάγκο των κίτρινων θα βρεθεί για πρώτη φορά το νέο απόκτημα από τη Ρόμα, ο Φατί, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει και κάποια λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου