powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ευρώπη πάιζει μπάλα

Σπουδαίες αναμετρήσεις υπάρχουν και αυτό το Σαββατοκύριακο στα σπουδαιότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και το μόνο σίγουρο είναι πως θα χορτάσουν από μπάλα, καθώς παίκτες υψηλού επιπέδου υπόσχονται σπουδαίο θέαμα!

Ξεκινώντας από το "Μεγάλο Νησί", η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου την Τσέλσι στη σπουδαιότερη αναμέτρηση της αγωνιστικής. Οι "πολίτες" δεν έχουν ξεκινήσει όσο καλά ήλπιζαν οι οπαδοί τους αλλά ευελπιστούν να αρχίσουν μία αντεπίθεση από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από την άλλη μεριά η Τσέλσι έχει ήδη ξεφύγει 4 πόντους από Άρσεναλ και Μάντσεστερ και θέλει να στείλει για ακόμη μία φορά μήνυμα πως αυτή είναι το αφεντικό κάνοντας το 6 στα 6 σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Μεγάλο παιχνίδι από πλευράς ονομάτων υπάρχει και στην Ιταλία. Από πλευράς βαθμολογίας δεν είναι ντέρμπι καθώς η Ίντερ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ η Ρόμα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών.

Μέσα στη Ρώμη πάντως θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, όμως η εικόνα της έως τώρα δεν αφήνει περιθώρια για πολλές ελπίδες στους οπαδούς της. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Κάλιαρι στο Τορίνο, αφού και η Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου παίζει με την πλάτη στον τοίχο έχοντας πραγματοποιήσει πολύ κακές εμφανίσεις μέχρι τώρα.

Στην Ισπανία δεν υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι και Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να ξεπεράσουν τα εκτός έδρας εμπόδια των Μπιλμπάο και Λεβάντε αντίστοιχα.

Τέλος στη Γερμανία το Σάββατο το μεσημέρι η Μπάγερν υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη της Μπουντεσλίγκα μέχρι στιγμής, την Μάιντζ, η οποία έχει 5 στα 5 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στην αυριανή αναμέτρηση όμως θα αποδείξει αν πραγματικά μπορεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο ή απλά πρόκειται για ένα "βεγγαλικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου