powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Μακριά από την ήττα

Η Ελλάδα μετά το στραβοπάτημα την πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Γεωργία δεν έχει περιθώρια για ήττα στην Κροατία όσο δύσκολη κι αν είναι η αποστολή της. Σε αλλαγή συστήματος προσανατολίζεται ο Φερνάντο Σάντος θωρακίζοντας τη μεσαία γραμμή.

Από το 4-4-2 της περασμένης Παρασκευής λοιπόν οδηγούμαστε στο σημερινό 4-2-3-1. Νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα θα είναι ο Τζαβέλλας στα αριστερά αντί του τραυματία Σπυρόπουλου, και ο Τζιώλης, ο οποίος θα αποτελέσει το δεύτερο αμυντικό χαφ μαζί με τον Κατσουράνη.

Μοναδικός προωθημένος ο Σαλπιγγίδης, με τον Φάνη Γκέκα να μένει στον πάγκο. Πίσω από τον επιθετικό του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο Γιώργος Καραγκούνης.

Είναι προφανές ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Πορτογάλος τεχνικός ενδιαφέρεται περισσότερο για το 0 στην άμυνα. φυσικά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να άρουμε το πάνω χέρι για την πρωτιά του ομίλου, αλλά φυσικά και ένα ισόπαλο αποτέλεσμα δεν θα είναι καταδικαστικό.

Από τη μεριά τους οι Κροάτες έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, αφού επικράτησαν με 3-0 εκτός έδρας της Λετονίας, ενώ σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα ο Μόντριτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου