powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Αποτύχαμε αλλά ψηλά το κεφάλι

Για άλλη μία φορά η Εθνική μας υπέκυψε κόντρα στην ανωτερότητα των Ισπανών. Αυτή η ομάδα μας έχει χαρίσει πολλές χαρές και μεγάλες στιγμές, ΄μως η παρουσία μας στα γήπεδα της Τουρκία ήταν απογοητευτική.

Κόντρα στους Ίβηρες παρουσιάσαμε μία σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με άλλα παιχνίδια αλλά και αυτό δεν αρκούσε για να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε μία μέτρια Ισπανία που παρουσιάστηκε και με τις απουσίες των Γκασόλ και Καλντερον.

Πλέον η Ελλάδα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Κριτική είναι απαραίτητο να γίνει αρκεί να είναι καλοπροαίρετη και να βοηθήσει στο να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον και στις επόμενες διοργανώσεις.

Ο Διαμαντίδης, ο οποίος έκανε τα πάντα σήμερα στο γήπεδο, ανακοίνωσε πως αποχωρεί, όπως εξάλλου ουσιαστικά έχει κάνει ήδη και ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Είναι δεδομένο λοιπόν πως σταδιακά πρέπει να μπει νέο αίμα στο ομοσπονδιακό μας συγκρότημα.

Το αρνητικό είναι πως δεν φαίνονται στον ορίζοντα παίκτες που να μπορούν να πάρουν στις πλάτες του την ομάδα. Υπάρχει ταλέντο από κάποιους παίκτες, όπως ο Καλάθης, ο Σλούκας, ο Παπανικολάου, ο Παππάς, αλλά σίγουρα πρέπει να δουλέψουν πολύ ώστε να μας χαρίσουν στο μέλλον και αυτοί πολλές επιτυχίες και να παραμείνει η Εθνική μπάσκετ η επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου