powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Γκέλες για Ίντερ και Μάντσεστερ, ματσάρα στη Βρέμη!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθειά της να υπερασπιστεί το στέμμα της αφού έμεινε στο 2-2 στην Ολλανδία κόντρα στην Τβέντε.


Η ομάδα του Μπενίτεθ παρ' ότι προηγήθηκε μόλις στο 14ο λεπτό με γκολ του Σνάιντερ δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της παρά μόνο για 6 λεπτά αφού στο 20΄ ο Γιάνσεν έκανε το 1-1. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 30ο λεπτό η Τβέντε πήρε προβάδισμα στο σκορ χάρη σε γκολ του Μιλίτο στη λάθος εστία! Οι Ιταλοί ισοφάρισα πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Ετό στο 41΄ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου υπήρξε το ίδιο αποτέλεσμα ανάμεσα σε Βέρντερ και Τότεναμ μετά από μία συγκλονιστική αναμέτρηση. Οι Άγγλοι προηγήθηκαν μόλις στο 18΄ με 0-2 χάρη σε αυτογκόλ του Πάσανεν και τέρμα του Κράουτς, αλλά οι Γερμανολι δεν πτοήθηκαν. Μείωσαν στο 43ο λεπτό με τον Αλμέιδα και κατάφεραν μάλιστα να ισοφαρίσουν με τον Μαρίν στο 48΄.

Στο Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με το αριστερό αφού έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την Ρέιντζερς. Φέρει ευθύνη για το αποτέλεσμα και ο Φέργκιουσον, ο οποίος άλλαξε 10 από τους 11 παίκτες σε σχέση με το ματς κόντρα στην Έβερτον.

Στην Τουρκία για τον ίδιο όμιλο η Βαλένθια δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στην άπειρη Μπούρσασπορ, την οποία διέλυσε με το εμφατικό 4-0 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα γκολ οι Κόστα, Αντουρίθ, Ερνάντεθ και Σολδάδο.


Στον δεύτερο όμιλο τα φαβορί επικράτησαν τελικά αφού η Μπενφίκα νίκησε με 2-0 την Χάποελ χάρισε τέρματα των Λουιζάο και Καρντόσο, ενώ στη Λυόν αρκούσε το γκολ του Μπαστός από το 21ο λεπτό για να κάμψει την αντίσταση της Σάλκε.

Τέλος, για τον όμιλο του Παναθηναϊκού, η Κοπενγ΄χαγη κατάφερε να πετύχει σπουδαία νίκη εντός έδρας κόντρα στην Ρούμπιν σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Το τελικό 1-0 διαμόρφωσε ένας πρώην "πράσινος", ο Εντόι με κεφαλιά 3 λεπτά πριν το φινάλε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου