powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Τραγική ΑΕΚ, τέλος ο Μπάγεβιτς!

Αποκρουστική η εικόνα της ΑΕΚ για ακόμα ένα παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό Βόλου να φτάνει σε μία μεγάλη νίκη με 3-1. Ο Μπάγεβιτς υπέβαλλε την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή από τον Αδαμίδη.


Ίσως αν ο Μπάγεβιτς πραγματοποιούσε αυτή την κίνηση 1,5 μήνα πριν, όταν και του επιτέθηκαν οπαδοί της ΑΕΚ στην Καλλιθέα, τα πράγματα να ήταν καλύτερα και για τον ίδιο και για την Ένωση. Εκείνος θα έφευγε με ψηλά το κεφάλι και ο δικέφαλος μπορεί να παρουσίαζε διαφορετική αγωνιστική εικόνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν μπορεί να πει κανείς πολλά για την ΑΕΚ, η οποία έχει μόλις 4 πόντους σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκεται ουσιαστικά, με συγκάτοικους, στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος και βλέπει για άλλη μία χρονιά τον τίτλο να κάνει φτερά πολύ νωρίς.

Αντίθετα η ομάδα του Βόλου συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα καθώς μετά τις πολύ καλές εκτός έδρας εμφανίσεις τώρα ήρθε και η μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό για να δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη, δείχνοντας πως επανήρθε στην πρώτη κατηγορία με μόνο στόχο να παραμείνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου