powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Εντός έδρας αποστολές για τους Δικέφαλους, δοκιμάζεται στη Ν. σμύρνη ο Άρης

Εύκολο έργο θεωρητικά αναμένεται να έχουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αφού αντιμετωπίζουν εντός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. Αντίθετα ο Άρης, στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της ημέρας, φιλοξενείται στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο.


Αν και είμαστε αρκετά νωρίς στο πρωτάθλημα, ο Πανιώνιος παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αφού έχει μόλις ένα πόντο και αν δεν καταφέρει να κερδίσει σήμερα στη συνέχεια τον περιμένουν δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις εκτός έδρας (Παναθηναϊκός, Καβάλα) και μπορεί να μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία.

Ο Άρης από την άλλη κατηφορίζει στην Αθήνα με την ψυχολογία στα ύψη μετά την ιστορική νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. το ζητούμενο για την ομάδα του Κούπερ όμως είναι να μην μείνουν οι ποδοσφαιριστές τους στο παιχνίδι της Πέμπτης, αλλά να παρουσιαστούν και σήμερα με το ίδιο πάθος για τη νίκη ώστε οι κίτρινοι να πλησιάσουν στην κορυφή.

Οι δύο "δικέφαλοι" του ελληνικού πρωταθλήματος αναμένεται να πάρουν τους 3 βαθμούς εύκολα δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί το νεοφώτιστο Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος θέλει να επαναλάβει την εκτός έδρας εμφάνιση της πρώτης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο και να κάνει την έκπληξη.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα, ο οποίος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη κούραση των ποδοσφαιριστών του Ντούσαν Μπάγεβιτς εξαιτίας του παιχνιδιού της Πέμπτης με την Χάιντουκ, αλλά η Ένωση δύσκολα θα αφήσει την ευκαιρίας να προσπεράσει τον Παναθηναϊκό να πάει χαμένη.

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία των σημερινό αναμετρήσεων, η Κέρκυρα αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, ο οποίος διαθέτει αρκετά καλή ομάδα και μέχρι στιγμής αδικείται από την βαθμολογική του θέση και πιστεύω πως στο παιχνίδι με τους "Φαίακες" θα καταφέρει ν πάρει την πρώτη του νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου