powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκησε αλλά δεν εντυπωσίασε

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 της Κέρκυρας αλλά έδειξε πως ακόμα χρειάζεται αρκετή δουλειά αν και υπήρχαν μικρά διαστήματα, κατά τα οποία απέδωσε καλό ποδόσφαιρο.

Για να φτάσει όμως ο Ολυμπιακός στο επίπεδο που επιθυμεί ο κόσμος του, πρέπει πρώτα απ΄ όλα να αφήσει ο Βαλβέρδε τις αλχημείες. Δεν είναι δυνατόν για ένα ολόκληρο ημίχρονο να αγωνίζεται μοναδικός επιθετικός ο Μιραλάς.

Και επιπλέον, όσο και να προσπαθεί ο Φουστέρ, δεν μπορεί να δικαιολογήσει την παρουσία του στη βασική ενδεκάδα. Καταλαβαίνω ότι ο Ισπανός τεχνικός θέλει να στηρίξει την επιλογή του αλλά με αυτό τον τρόπο χαλάει την εικόνα της ομάδας του.

φυσικά υπήρξαν και θετικά στη χθεσινή αναμέτρηση αφού αρκετές φορές υπήρξε γρήγορο passing game, πίεση ψηλά αλλά και ο Ριέρα δείχνει να ανεβαίνει σταδιακά. Όσον αφορά την Κέρκυρα, συμφωνώ απόλυτα με τον Μπαμπη Τεννέ. Μάλλον σεβάστηκαν υπερβολικά τον αντίπαλό τους, αφού όταν οι ερυθρόλευκοι "έμειναν" από δυνάμεις μετά το 60-65΄, δεν βγήκαν μπροστά για να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου