powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Μέγας Μπερμπάτοφ "καθάρισε" τη Λίβερπουλ!

Ένας εκπληκτικός Μπερμπάτοφ πέτυχε χατ- τρικ και έκρινε το ντέρμπι της Μάντσεστερ με τη Λίβερπουλ, βυθίζοντας κι άλλο την ομάδα του Χόντσον. Και τα δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους ο Τζέραρντ.

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ ήταν καλύτερη και προηγήθηκε χάρη σε κεφαλιά του Μπερμπάτοφ, ο οποίος όμως φυλούσε το καλύτερο για το δεύτερο ημίχρονο!

Συγκεκριμένα στο 59ο λεπτό πέτυχε ένα απίστευτης ομορφιάς γκολ με ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής κι ενώ πρώτα είχα φέρει τη μπάλα στο ύψος που ήθελε με το γόνατο.

Η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε πως η Λίβερπουλ κινδύνευε μέχρι και με διασυρμό, όμως από το πουθενά ο Τόρες κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Τζέραρντ και μείωσε σε 2-1 και μάλιστα έφερε "τούμπα" το σκηνικό ισοφαρίζοντας σε 2-2 με έξυπνη εκτέλεση φάουλ.

Όμως το πρόσωπο της βραδιάς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και πέτυχε και 3ο γκολ χαρίζοντας υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του Φέργκιουσον, κρατώντας την κοντά στην κορυφή.

Αντίθετα η Λίβερπουλ βυθίζεται ακόμα περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας και οι οπαδοί της βλέπουν για άλλη μία χρονιά το πρωτάθλημα να απομακρύνεται πάρα πολύ νωρίς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου