powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκες με θέαμα ψάχνουν οι "αιώνιοι"

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός υποδέχονται το Σάββατο στις 7.30 τους Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague. Αμφότεροι θέλουν μόνο νίκη στις εντός έδρας δοκιμασίες τους αλλά θα προσπαθήσουν να προσφέρουν και θέαμα στον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το Καραϊσκάκη και το ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι, αν και είμαστε ακόμη πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, δεν έχουν περιθώρια για δεύτερη εντός έδρας γκέλα μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ξάνθη. Εξάλλου η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θέλει να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις μετά την πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στην Καβάλα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τον Σαριέγκι να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ του τον Κώστα Κατσουράνη. Ο Λουκάς Βύντρα θα επιστρέψει στο δεξί άκρο, ενώ στα αριστερά της άμυνα θα ξεκινήσει ο Καντέ.

Ο Ζιλμπέρτο με τον Καραγκούνη θα βρίσκονται στα χαφ όπως και στην Καβάλα, με τον Λέτο αριστερά, το Νίνη δεξιά και τον Λουίς Γκαρσία να πραγματοποιεί ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τζιμπρίλ Σισέ.

Σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως θα παρουσιαστεί λίγες μέρες πριν το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ. αφού πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να μην έχουν οι παίκτες το μυαλό τους στο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτό θα προσπαθήσει ν εκμεταλλευτεί ο Πανιώνιος, ο οποίος θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ χωρίς απουσίες, ενώ έχει και ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εντός έδρας νίκη επί του Άρης. Οι Νεοσμυρνιώτες θα έχουν στο πλευρό τους και 500 φιλάθλους τους.

Ο Ολυμπιακός μετά από 4 και πλέον μήνες θα αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι στο γήπεδό του με τη στήριξη του κόσμου του, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το Γεώργιος Καραϊσκάκης. Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν τις γκέλες των θεωρητικά μεγάλων ομάδων και τους προσπέρασαν στη βαθμολογία και πλέον θέλουν να εκμεταλλευτούν το σχετικά βατό πρόγραμμα μέχρι το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ώστε να χτίσουν αν είναι δυνατόν μία μικρή διαφορά.

Το ζήτημα όμως και για τον Ολυμπιακό είναι να παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Καλά τα "τρίποντα" με Σέρρες και Κέρκυρα, όμως ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει να δει κάτι καλύτερο. Γι'  αυτό το λόγο ο Ερνέστο Βαλβέρδε λογικά θα παρατάξει επιθετικό σχήμα με Ρόμενταλ και Ριέρα στα άκρα, Ιμπαγάσα παρτενέρ λογικά του Ουρτάδο, ενώ πίσω από τον Πάντελιτς προβάδισμα έχει για να ξεκινήσει για ακόμη μία φορά ο Φουστέρ, κάτι που σημαίνει πως ο Φετφατζίδης θα μείνει για πρώτη φορά φέτος στον πάγκο.

Εκτός από τους αιώνιους όμως ο Σάββατο η 4η αγωνιστική ξεκινά με την αναμέτρηση του Ατρόμητου κόντρα στον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι. Πρόκειται για το ντέρμπι των ουραγών και γίνεται αντιληπτό πως και οι δύο θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Κι αν για την ομάδα των Σερρών υπάρχει η δικαιολογία του δύσκολου προγράμματος ( ΠΑΟΚ, ΑΕΚ , ΟΣΦΠ), για την ομάδα του Δώνη δεν ισχύει το ίδιο και ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πως σε ενδεχόμενη γκέλα ο Ατρόμητος αλλά και ο ίδιος θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου