powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Για νίκη με θέαμα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη την Κέρκυρα με στόχο τους 3 πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά θέλοντας να τους συνδυάσει παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τους Νέμεθ και Ζαϊρί και όπως όλα δείχνουν έχει στο μυαλό του ένα φουλ επιθετικό σύστημα, με μόνο ένα αμυντικό χαφ, ώστε να "καθαρίσει" το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμα αν ο μοναδικός αμυντικός μέσος θα είναι ο Ντουντού ή ο Ιμπαγάσα, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου καθώς ο Πάντελιτς δεν είναι ακόμα σε θέση να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα ηςτ Κέρκυρας έχει δύσκολο έργο, αλλά οι Φαίακες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το άδειο Καραϊσκάκη και να κάνουν τη ζημιά στον Ολυμπιακό.

Στην προσπάθειά του αυτή ο Μπάμπης Τεννές δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μίχο, Περνία και Μάρκοβιτς, καθώς ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ οι άλλοι δύο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής διότι δεν έχουν φτάσει ακόμα οι μπλε κάρτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου