powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα εποχή ή κίνηση εντυπωσιασμού;


Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας πως  προτίθεται να χαρίσει το 25% των μετοχών του στους Βγενόπουλο και Πατέρα. Τι μεσολάβησε από τους χαρακτηρισμούς «αναξιόπιστος» και ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού άλλαξε γνώμη;

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση της πώλησης του Παναθηναϊκού αλλά μέχρι να έρθει η Τετάρτη δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι κατά πόσο ανατέλλει νέα εποχή στους πράσινους ή απλά είναι μία ακόμα κίνηση τακτικής του Τζίγκερ.
Άραγε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού επηρεάστηκε τόσο πολύ από το αρνητικό κλίμα στο παιχνίδι με τη Τζένοα και αποφάσισε να αποχωρήσει; Αλλά ακόμα κι έτσι, χωρίς να ζητήσει ούτε 1 ευρώ.
Επίσης στην ανακοίνωσή του ο Βαρδινογιάννης υποστηρίζει πως ο Νικόλας Πατέρας θα ήταν ιδανικός για τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ. Μία θέση που ο ίδιος έδωσε λίγες εβδομάδες πριν στον Νίκο Κωνσταντόπουλο. Με αυτό τον τρόπο δεν είναι σαν να «αδειάζει» τον νυν πρόεδρο;
Πολλά τα ερωτήματα. Σίγουρα δεν πρόκειται να μάθουμε απαντήσεις σε όλα. Ας περιμένουμε όμως μέχρι την Τετάρτη, όταν και θα συναντηθούν οι 3 άντρες και τότε σίγουρα θα μάθουμε πολύ περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου