powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Λύτρωση με Τσέζαρεκ!

Ο Άρης πέτυχε μία ανέλπιστη νίκη χάρη σε γκολ του Τσεζαρεκστις καθυστερήσεις παρά την πολύ κακή αγωνιστική του εικόνα. Με 10 παίκτες αγωνίστηκε για περίπου 60 λεπτά η ομάδα του Εργοτέλη.



Τέλος καλό όλα καλά για τηνομάδα του Άρη όμως η νίκη επί του Εργοτέλη δεν μπορεί και δεν πρέπει να κρύψει τα πολλάπροβλήματα που φάνηκε να αντιμετωπίζουν οι Θεσσαλονικείς. 

Πολύ μέτρια για ακόμη μία φορά η εμφάνιση των "κίτρινων" και πραγματικά είναι να απορει κανείς που εξαφανίστηκε η ομάδα που κέρδισε με εμφατική εμφάνιση στο Βικελίδης την κάτοχο του Σούπερ Καπ και μία από τις καλύτερες ομάδες της Ισπανίας.

Μήπως τελικά εκτός από θετικές επιπτώσεις αυτη η μεγάλη νίκη έκανε και κακό στην ομάδα τοου Κούπερ? Γιατί η εικόνα του Άρη στα δύο παιχνίδια μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο είναι το λιγότερο απαράδεκτη! Ίσπως λοιπόν εκείνο το παιχνίδι να αποπροσανατόλισε τους παίκτες του Άρη, οι οποίοι ίσως να έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές τους.

Αντίθετα ο Εργοτέλης έδειξε πολύ καλά στοιχεια και πρόκειται για μία από τις καλές λεγόμενες "μικρομεσαίες" ομάδες και δεν πρόκειται φυσικά να κινδυνέψει ούτε φέτος όσον αφορά τον υποβιβασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου